Οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas για άλλη μια χρονιά προσφέρουν εθελοντική εργασία σε Ιδρύματα για παιδιά

Οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ιδιαίτερη ευαισθησία και ενεργοποίησή τους για τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που έχουν ανάγκη, συμμετείχαν πρόσφατα σε εθελοντικές δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι ενέργειες υλοποιήθηκαν αυτή τη χρονιά στο «Χατζηπατέρειο» Κ.Α.Σ.Π. στην Αθήνα και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», πάντα στο πλαίσιο του βραβευμένου με Χρυσό Βραβείο στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι εθελοντές της εταιρείας που συμμετείχαν στη δράση στην Αθήνα, ανακαίνισαν όλες τις αίθουσες όπου παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες λογοθεραπείας στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, που εξυπηρετεί το Ίδρυμα. Παράλληλα, αναδιαμόρφωσαν κοινόχρηστους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, οι οποίοι χρησιμοποιούνται καθημερινά τόσο από τα παιδιά και τους γονείς τους όσο και από τους εργαζομένους.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η ομάδα των εθελοντών της Pfizer Hellas στη Θεσσαλονίκη, είχε δημιουργήσει με αγάπη και φροντίδα έναν χαρούμενο και ζεστό χώρο διαβάσματος αλλά και ψυχαγωγίας για τα κορίτσια της «Μέλισσας», ενώ ανακαίνισαν και την υπάρχουσα παιδική χαρά στον εξωτερικό χώρο του Ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος του «Χατζηπατέρειου», κ. Ιωάννης Ν. Χατζηπατέρας ευχαρίστησε τους εθελοντές και την εταιρεία τονίζοντας ότι «για δεύτερη συνεχή χρονιά αγκάλιασαν το Ίδρυμα, συμβάλλοντας τόσο στη δημιουργία ενός περισσότερο φιλόξενου περιβάλλοντος για τα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. H στήριξη και αγάπη τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με ευθύνη και συνέπεια».

Η κ. Βασιλεία Μαύρου, Διευθύντρια του Ορφανοτροφείου «Η Μέλισσα» ανέφερε ότι «Είναι τεράστια η ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε για την μεγάλη προσφορά σας στα παιδιά μας.  Η συνεργασία των εργαζομένων της Pfizer Hellas, η εργατικότητα, το χαμόγελο και η χαρούμενη διάθεσή τους, μάς έχουν μείνει αξέχαστα. Τους ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσουν να είναι δίπλα σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες που έχουν ανάγκη από υποστήριξη. Είναι σημαντικό να μπορείτε να κάνετε μικρά όνειρα, μία μεγάλη πραγματικότητα».

H κ. Βάσω Καραμάνου, μέλος της ηγετικής ομάδας της Pfizer Hellas και επικεφαλής της Ομάδας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Κάθε εθελοντική δράση, που αγγίζει τις ζωές των παιδιών που έχουν ανάγκη, αποτελεί για όλους τους εθελοντές μας μια μοναδική και συγκινητική εμπειρία. Μέσα από το χαμόγελό τους, παίρνουμε κι εμείς όχι μόνο κίνητρο να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, αλλά και την επιβεβαίωση ότι η δέσμευσή μας να βρισκόμαστε πάντα κοντά στον άνθρωπο και τις ανάγκες του γίνεται πράξη».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *