Νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στον Άλιμο

Με ένα νέο Διαγνωστικό Κέντρο συνεχίζεται η επέκταση του Δικτύου της Affidea στην Αττική,  ώστε η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου να γίνεται πιο εύκολη. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Κέντρο στον Άλιμο (Λεωφόρο Ιωνίας 154) εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου, με στόχο να διατηρήσει την Affidea ως τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των ασθενών.

Το νέο Κέντρο ξεκίνησε να λειτουργεί εντός του Απριλίου σε ένα περιβάλλον φιλικό και λειτουργικό  με έμπειρους και καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και με χρήση ιατρικού εξοπλισμού με τεχνολογία αιχμής, προκειμένου να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας σε όλους. Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το Κέντρο της Affidea στον Άλιμο και καθώς είναι άμεσα διασυνδεδεμένο με το Δίκτυο της Affidea στην Αττική, θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των γύρω περιοχών, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία στα αποτελέσματα και την άρτια εξυπηρέτηση.

Στην Affidea Αλίμου οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας Σώματος, Τriplex Σώματος, Καρδιολογικό Τμήμα, Triplex Καρδιάς, Δοκιμασία Κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter πιέσεως & ρυθμού, Ψηφιακή Μαστογραφία και σύντομα και Stress Echo. Όσον αφορά το Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων καθώς και μοριακό έλεγχο Covid-19, Rapid test, τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, τόσο για τον εξεταζόμενο όσο και για τον εξεταστή.

Η Affidea Αλίμου λειτουργεί καθημερινά από 06:30-21:00 και το Σάββατο από 7:30-14:00. Διαθέτει επίσης σύμβαση με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, τον ΕΟΠΥΥ και ασφαλιστικές εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες: 216 0026900 & alimos@affidea.gr

Ο  κ.  Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, σχολιάζει για το νέο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στην περιοχή του Αλίμου:

«Η στρατηγική του ομίλου περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την εύκολη προσβασιμότητα στην έγκυρη και ασφαλή διάγνωση και στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματος της Affidea στην Ελλάδα. Σε ένα σύγχρονο κτήριο με αρχιτεκτονική και αισθητική που ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές της μητρικής εταιρείας, είναι σαφές ότι η νέα μονάδα υγείας της Affidea στον Άλιμο ενισχύει τη μακρόχρονη φιλοσοφία του ομίλου σχετικά με την αξιοπιστία, την τεχνολογία αιχμής, την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και ασφάλεια του εξεταζόμενου.

Με σεβασμό στον καταξιωμένο προκάτοχο της μονάδας, Ιατρό Μικροβιολόγο – Βιοπαθολόγο κ. Γεώργιο Καρδαρά, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε με συνέπεια δίπλα στους ασθενείς και κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιοτικής στάθμης σε όλους και εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο, καθιστώντας την Affidea έναν πραγματικό σύμμαχο στο πλευρό των ασθενών».