Νέος σύγχρονος ιστότοπος από την AFFIDEA

Η Affidea, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των πολιτών, ανανέωσε και αναβάθμισε τον επίσημο ιστότοπό της www.affidea.gr, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο, σε επίπεδο τόσο σχεδιασμού όσο και υποδομής. Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της Affidea Ελλάδος, με ανανεωμένη σχεδίαση και εμπλουτισμένο περιεχόμενο, εστιάζει στις υπηρεσίες υγείας, στο σύνολο των οποίων οι χρήστες έχουν πρόσβαση, ενώ το φιλικό της περιβάλλον διευκολύνει την περιήγηση στο πληροφοριακό υλικό των υπηρεσιών του φορέα πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, σε αρμονία με τον ιστότοπο της μητρικής εταιρείας, ο νέος διαδικτυακός τόπος της Affidea Ελλάδος αναδεικνύει τη φρέσκια και δυναμική παρουσία του φορέα και στο Διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, στη διεύθυνση www.affidea.gr, οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναζήτηση στο χάρτη ανά τοποθεσία ή ανά ιατρική υπηρεσία και να δουν την ταχύτερη διαδρομή προς το διαγνωστικό κέντρο της Affidea που τους εξυπηρετεί, έχοντας τη δυνατότητα πλέον να επικοινωνούν εύκολα και γρήγορα με οποιοδήποτε κέντρο. Έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα ιατρικά κέντρα, τα πακέτα εξετάσεων για τις ανάγκες της υγείας τους και το πλήρες φάσμα των ιατρικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και τα πιο σημαντικά νέα στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο ιστότοπος είναι σχεδιασμένος ώστε να «ανταποκρίνεται» σε κάθε οθόνη υπολογιστή, κινητού ή ταμπλέτας, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Καθώς ο ιστότοπος της Affidea Ελλάδος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, ως πηγή εξυπηρέτησης και πληροφόρησης, οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν, συνάδουν με τη βασική προτεραιότητα του φορέα που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμιων υπηρεσιών και η διευκόλυνση των πολιτών με ψηφιακά μέσα, αντανακλώντας το σύγχρονο πρόσωπο της Affidea.

«Η ψηφιακή παρουσία της Affidea υπηρετεί και αναδεικνύει τις βασικές αξίες της, οι οποίες αποτελούν κινητήρια δύναμη από την ίδρυσή της εδώ και 15 χρόνια – την ειλικρινή σχέση με τους ασθενείς και τους γιατρούς, την εμπιστοσύνη που έχουν οι άνθρωποι σε εμάς και την καινοτομία σε ό, τι κάνουμε. Πρόκειται για μια δυναμική προσπάθεια που εντάσσεται στο στρατηγικό προσανατολισμό της Affidea να καταστεί ο πλέον αξιόπιστος φορέας στην εξυπηρέτηση των ασθενών, των γιατρών, των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και του εθνικού συστήματος υγείας», δήλωσε ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος.