ΜΗΤΕΡΑ: Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης στην Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική & Ουρογυναικολογία

Το ΜΗΤΕΡΑ πιστό στο όραμα του να παρέχει άριστες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και να υπηρετεί την έρευνα και την επιμόρφωση, διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης με θέμα «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία», με σκοπό την εξειδίκευση και την εξοικείωση νέων γιατρών με τις νέες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογία.

Το πρόγραμμα διαρκεί 4 μήνες και αφορά νέους ιατρούς, ειδικευμένους στο αντικείμενό τους, οι οποίοι επιθυμούν την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων στη Λαπαρασκοπική Χειρουργική. Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, MD, MBA, PhD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός Συνεργάτης και Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ.

Το πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ (Διευθυντής Προγράμματος: κ. Γεώργιος Καλλιπολίτης, Aν. Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΜΗΤΕΡΑ), ενώ μετά το πέρας του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2019. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6869 279 και στο email: info@mitera.gr

Το πρόγραμμα ξεκινά την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 στη Γενική, Μαιευτική- Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ.