Η Lavipharm υποστηρίζει την πρωτοβουλία «Spread Christmas Joy!» του MDA Ελλάς

H Lavipharm στέκεται αρωγός στο έργο του Σωματείου για τη Φροντίδα των Ατόμων με Μυϊκή Δυστροφία κι υποστηρίζει την ενέργεια “Spread Christmas Joy!”.

Ενόψει των φετινών ιδιαίτερων εορτών, το Σωματείο πραγματοποιεί ηλεκτρονικά την καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά με πολλά και πλούσια δώρα. Ενάντια στο πνεύμα των καιρών και τη διασπορά του κορωνοϊού, το μήνυμα του MDA Ελλάς καλεί όλους να μεταδώσουν με ασφάλεια και αγάπη τη μαγεία των Χριστουγέννων! Ένα κλικ αρκεί!

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την αγορά λαχνών θα διατεθούν για την ενίσχυση των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων για παιδιά και ενήλικες του Σωματείου  σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία μπορούν να επισκεφτούν τον σύνδεσμο https://mdahellas.gr/christmas-lottery/ και να διεκδικήσουν ένα από τα πολλά δώρα, ευγενική προσφορά καταστημάτων κι εταιρειών, όπως η Pharma PLUS και τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα CASTALIA. H κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου 2021.

Η Lavipharm, πιστή στο όραμά της για βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου Ανθρώπου, αποτελεί ένα επιχειρηματικό μέλος της παγκόσμιας κοινότητας, που συνδράμει ουσιαστικά στην κοινωνία, ως αρωγός σε εκδηλώσεις επιστημονικού, φιλανθρωπικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Με πορεία περισσότερων από 100 ετών, η Lavipharm είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.