Η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» της Novo Nordisk Hellas συμμετείχε στο “No Finish Line Athens 2023”.

Η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» της Novo Nordisk Hellas συμμετείχε στο “No Finish Line Athens 2023”

Η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» της Novo Nordisk Hellas συμμετείχε στο “No Finish Line Athens 2023”

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της Novo Νοrdisk Hellas, του προγράμματος “Healthy Cities” καθώς και της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της χώρας, για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes» έδωσε το παρών στο δρομικό γεγονός του No Finish Line Athens 2023”.

Από την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 έως και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes», με 29 δρομείς, συμπλήρωσε 1697 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε όλες τις διαδρομές του “No Finish Line Athens 2023”, προσφέροντας για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι δρομείς της ομάδας, μέσω της διοργάνωσης, το αντίστοιχο ποσό στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί”.

Η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes», κατέλαβε την 1η θέση σε 2 κατηγορίες του αγώνα, την κατηγορία Companies 15-29 ατόμων και την κατηγορία Clubs 15-29 ατόμων, ενώ συνολικά κατέλαβε την 9η θέση γενικής κατάταξης, ανεξαρτήτως κατηγορίας και αριθμού συμμετεχόντων.

Στην ομάδα συμμετείχαν, οι εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas, η “OFKA AP Running Team” και φίλοι της ομάδας. Προπονητής της δρομικής ομάδας που συμμετείχε στο “No Finish Line Athens 2023” είναι ο κ. Περικλής Τσικρικός του Ομίλου Φίλων Κλασικού Αθλητισμού Αγίας Παρασκευής (Ο.Φ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής).