Ε.Σ.Α.μεΑ.: Τελευταίο για φέτος, 5ο επεισόδιο «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ»!

Το 5ο και τελευταίο επεισόδιο για το 2019 «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ» είναι στον αέρα! Μπορείτε να το παρακολουθήστε στον παρακάτω σύνδεσμο. Ξανά κοντά σας από τη Νέα Χρονιά!

https://youtu.be/xG59JwG1Gjs

Η διαδικτυακή, 15θημερη, πλήρως προσβάσιμη εκπομπή της ΕΣΑμεΑ είναι πάνω από δύο μήνες στον αέρα και προβάλλεται πλέον και από τους τηλεοπτικούς σταθμούς EpirusTV1, TV100, ΑλήθειαTV, ΔΕΛΤΑTV, Ροδόπη tv,  TV6- Ξάνθη, kozanitv, ενώ είμαστε σε αναμονή το «πράσινο» φως από Πελοπόννησο, Κρήτη και Δωδεκάνησα!

Στο σημερινό 5ο επεισόδιο ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης αναλύει την επικαιρότητα με τον παρουσιαστή Νίκο Υποφάντη, από το Κοινωνικό Μέρισμα μέχρι τη συνάντηση με την Επίτροπο Ισότητας της ΕΕ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ) Γιάννης Μοσχολιός παρουσιάζει θέματα που αντιμετωπίζουν οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, ενώ ο νεαρός Γιάννης Κουκοβίνης δίνει το δικό του στίγμα σχετικά με την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Σας θυμίζουμε τα τέσσερα προηγούμενα επεισόδια και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΘΕΑΣΗ!

1Ο επεισόδιο https://www.youtube.com/watch?v=Vq6rLfxcoVQ&t=8s

2ο https://www.youtube.com/watch?v=kQgrYd_KJhM&t=27s

3ο https://www.youtube.com/watch?v=dJjGZEXH0qk&t=1s

4o  https://youtu.be/ZvGhNw5SRKA