Ε.Σ.Α.μεΑ.: Θλίψη για τον θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου

Η ΕΣΑμεΑ και σύσσωμο το αναπηρικό κίνημα εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος υπήρξε για δεκαετίες σταθερός υποστηρικτής των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρονίων παθήσεων και των οικογενειών τους και ως συνδικαλιστής και ως πολιτικός και από όποια θέση βρέθηκε. Άλλωστε το άρθρο 5 του νόμου 3232/2004, για τα συνταξιοδοτικά θέματα των ατόμων με αναπηρία, με το οποίο δικαιώθηκαν πολυετή αιτήματα του αναπηρικού κινήματος εκείνης της περιόδου φέρει την υπογραφή του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Κηφισιά. Κατόπιν επιθυμίας του εκλιπόντος, η ταφή θα λάβει χώρα σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία.

Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να ενισχύσουν οικονομικά εις μνήμην του το υπό σύσταση «Πελοποννησιακό Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης – Αγροτικής Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας» της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, του οποίου ήταν εμπνευστής και αποτελούσε το ύστατο όνειρο ζωής του (Αριθμός Λογαριασμού Eurobank GR5002602720000480100042064 – Αιτιολογία : Πελοποννησιακό Κέντρο).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *