Επέκταση των δραστηριοτήτων του Pharmacy2020 στην αγορά του αγγλικού κοινοτικού φαρμακείου – Συμμετοχή στην έκθεση Pharmacy Show UK

Το Pharmacy2020, στο πλαίσιο της ανάπτυξής του στην ευρωπαϊκή αγορά του κοινοτικού φαρμακείου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία και προβολή του στο Pharmacy Show UK, τη μεγαλύτερη έκθεση φαρμακείου του Ηνωμένου Βασιλείου, που διοργανώνεται στο Μπέρμιγχαμ στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2019.

Σκοπός της παρουσίας του Pharmacy2020 στο Pharmacy Show UK είναι η ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις και τις συναρπαστικές νέες τεχνολογίες στον χώρο του αγγλικού φαρμακείου, η ανταλλαγή απόψεων με εμπειρογνώμονες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και η απόκτηση πολύτιμης τεχνογνωσίας από κορυφαίους ειδικούς και εταιρείες του κλάδου για εφαρμογή στις λοιπές ευρωπαϊκές αγορές.

«Μετά την επιτυχημένη ανάπτυξη του Pharmacy2020 στην ελληνική και κυπριακή αγορά, σκοπεύουμε να παρέχουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας και στην αγορά του αγγλικού κοινοτικού φαρμακείου», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του Pharmacy2020 και σύμβουλος ανάπτυξης κ. Γιώργος Πακερτζόγλου.

«Η αποτελεσματικότερη εμπλοκή του φαρμακείου με την κοινότητα, η εκπαίδευση του προσωπικού, η αξιοποίηση της μη φαρμακευτικής ύλης και η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών αποτελούν όρους ανάπτυξης και επιβίωσης του φαρμακείου. Ταυτόχρονα, η προσαρμογή και μεταφορά της πολύτιμης εμπειρίας που θα αποκτηθεί από τη συμμετοχή μας στο Pharmacy Show UK στην ελληνική και κυπριακή πραγματικότητα, αποτελεί την καθοριστική συμβολή μας στην προσπάθεια του ευρωπαϊκού φαρμακείου να αναπτυχθεί στις νέες συνθήκες. Το Pharmacy2020 στέκεται ενεργά δίπλα στον ευρωπαίο κοινοτικό φαρμακοποιό, αποτελώντας το όχημα για τη μετατροπή του σημερινού φαρμακείου στο φαρμακείο του μέλλοντος», τονίζει ο κ. Πακερτζόγλου.

Στο εκθεσιακό περίπτερο Stand PJ22a” οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη και τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει το Pharmacy2020 (branding, 360 commercial architecture, marketing management, visual merchandising & category management, instore promotion, social media marketing, web development, personnel training & development, quality assurance & operations management, business development), να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να τις αξιοποιήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το ευρωπαϊκό φαρμακείο και τις προοπτικές του.

H έκθεση υποστηρίζεται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας και μεγάλους φορείς και εταιρείες του χώρου (Pfizer, GlaxoSmithKline, Numark), προσελκύει δεκάδες εταιρείες-ηγέτες (μεταξύ άλλων: Johnson&Johnson, Beiersdorf, Sanofi, Bayer), και αποτελεί πόλο έλξης όλης της ευρωπαϊκής φαρμακευτικής κοινότητας.

 

ΠΟΥΜπέρμιγχαμ, Pharmacy Show UK, Stand PJ22a – www.thepharmacyshow.co.uk

ΠΟΤΕ: 6-7 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ.: +30 210 2750324, email: info@pharmacy2020.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *