Γ. Πατούλης : Μία Αττική με σύγχρονες υποδομές και δομές υγείας

Στην κοπή της πίτας του πολυιατρείου φυσικής αποκατάστασης Health expert παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, στηρίζοντας το έργο του κέντρου προς τους ανθρώπους που χρήζουν μίας συνολικής προσέγγισης για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης του πολυιατρείου, στο οποίο είναι επιστημονικός υπεύθυνος το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Φώτης Πατσουράκος, ο κ. Πατούλης, με την ιδιότητα του Προέδρου του Ι.Σ.Α αλλά και ως υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο εστίασε στην αναγκαιότητα αυτοδιοίκηση και ιατρικοί επιστημονικοί φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές και υποδομές στους τομείς της υγείας και της ευεξίας ώστε η Αττική να μπορέσει να αναδείξει τη δυναμική της.

«Η Αττική έχει όλες τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει στους τομείς της υγείας και της ευεξίας και οι πολίτες της αξίζουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας σε δομές σύγχρονων προδιαγραφών. Μέλημά μας είναι ως νέα διοίκηση να το καταστήσουμε αυτό πραγματικότητα».

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *