Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα: Κατανόηση, πρόληψη, αντιμετώπιση, νέα θεραπευτική προσέγγιση

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με ελεύθερη είσοδο και θέμα

 «Ψωρίαση & Ψωριασική Αρθρίτιδα: Κατανόηση, πρόληψη, αντιμετώπιση, νέα θεραπευτική προσέγγιση» πραγματοποιεί το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση   «ΚΑΛΥΨΩ»  με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρες 18:30-21:00  στο «Βουλευτικό» (Σταϊκοπούλου).

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν είναι η αντιμετώπιση της καθημερινότητας των ασθενών με ψωρίαση, η ενυδάτωση του σώματος στους ασθενείς με ψωρίαση, η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους και η ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση της ψωρίασης και της ψωριασικής αρθρίτιδας. Επιπλέον, θα γίνει παρουσίαση του Σωματείου Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ» και των δράσεών του με έμφαση στο κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης που υλοποιεί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Η εκδήλωση είναι μία ευγενική χορηγία της εταιρείας  Frezyderm.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί μπουφέ στους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με:

  • Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ»:  τηλ.:  210 7212 002
  • Γραμματεία Εκδήλωσης (Δευτ.- Παρ.: 10:00-17:00) τηλ: 210 3645629

Σχετικά με το ΚΑΛΥΨΩ

Το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ», είναι πανελλαδικός φορέας ενταγμένος στα εθνικά μητρώα φορέων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και εθελοντικών ΜΗ.ΚΥ.Ο.  Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους συνδέει η κοινή νόσος, αποτελούν βασικούς στόχους του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *