Το TikTok ξανά Επίσημος Συνεργάτης Ψυχαγωγίας του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024

Το TikTok ξανά Επίσημος Συνεργάτης Ψυχαγωγίας του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024

Ο Μεγάλος Τελικός της 68ης διοργάνωσης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision – του μεγαλύτερου γεγονότος ζωντανής μουσικής στον κόσμο – πλησιάζει! To TikTok με χαρά ανακοινώνει πως για τρίτη συνεχή χρονιά, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση ως ο Επίσημος Συνεργάτης Ψυχαγωγίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024.

Κάθε χρόνο, η κοινότητα του TikTok αγκαλιάζει αυτή τη γιορτή της μουσικής και του πολιτισμού, πυροδοτώντας τάσεις της Eurovision (@eurovision) που απογειώνονται παγκοσμίως, εμπνευσμένες από τους καλλιτέχνες που αγαπούν. Με περισσότερες από 584.500 δημοσιεύσεις για την #Eurovision ήδη, το 2024 πρόκειται να φέρει την κοινότητα πιο κοντά στον διαγωνισμό από ποτέ.

Φέτος, η Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, μετά τη νίκη της Loreen στο Λίβερπουλ το 2023. Ως Επίσημος Συνεργάτης Ψυχαγωγίας, το TikTok είναι ο προορισμός για ό,τι αφορά στη Eurovision. Με αποκλειστική πρόσβαση και περιεχόμενο από τα παρασκήνια, το TikTok έχει επανεφεύρει τον τρόπο με τον οποίο βιώνεται και γιορτάζεται η μεγαλύτερη ζωντανή μουσική εκδήλωση στον κόσμο. Καθώς το TikTok προετοιμάζει νέα επίπεδα εμπειρίας για τους θαυμαστές του διαγωνισμού, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν το hashtag #Eurovision2024, το οποίο θα ξεκλειδώσει έναν θησαυρό αποκλειστικού περιεχομένου, μεταφέροντάς τους βαθύτερα στην καρδιά του διαγωνισμού.

Η Σουηδία έχει αναδείξει έναν από τους πιο επιτυχημένους νικητές όλων των εποχών, τους εμβληματικούς ABBA, οι οποίοι κέρδισαν τον διαγωνισμό πριν από 50 χρόνια με το «Waterloo», το οποίο κατέταξε το συγκρότημα μεταξύ των παγκόσμιων αστέρων. Η Σουηδία έχει επίσης το ρεκόρ (με την Ιρλανδία) με τις περισσότερες νίκες στον διαγωνισμό κερδίζοντας 7 φορές, ενώ κατέχει το στέμμα, με τη νικήτρια Loreen, την πρώτη γυναίκα που κέρδισε τον διαγωνισμό δύο φορές, έχοντας θριαμβεύσει για πρώτη φορά στο Μπακού το 2012.

Δείτε πώς μπορείτε να αγκαλιάσετε τη μαγεία της Eurovision 2024 με το TikTok!

Λάβετε θέσεις στην πρώτη σειρά, με το TikTok

🎉 Λάβετε μέρος στη συζήτηση αναζητώντας #Eurovision2024 καθώς η κοινότητα του TikTok και οι θαυμαστές της Eurovision σε όλο τον κόσμο παρουσιάζουν και μοιράζονται τη δημιουργικότητά τους και γιορτάζουν τη χαρά του μεγαλύτερου και πιο αγαπημένου διαγωνισμού τραγουδιού στον κόσμο.

🎤 Ακολουθήστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες της Eurovision, όπως τους @angelinamango__ & @joostklein, αλλά και τη @marina_satti καθώς και τους δημιουργούς του TikTok που θα μοιράζονται κλεφτές ματιές από τη δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μάλμε.

🪩 Ακολουθήστε την @Eurovision για αποκλειστικό περιεχόμενο στα παρασκήνια και αποκλειστικά καλλιτεχνών.

🎵 Γιορτάστε τα αγαπημένα σας τραγούδια της Eurovision από το παρελθόν και το παρόν, από το «Cha Cha Cha» έως το «SPACE MAN» και δημιουργήστε ξανά τις δικές σας μαγικές στιγμές της Eurovision!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Μάλμε ξεκινά στο TikTok! 🎉