Το σώμα σου στέλνει μηνύματα. Μην τα αγνοείς!

Ένα διαφορετικό μήνυμα στέλνει η Roche Hellas με την εκστρατεία «Το σώμα σου στέλνει μηνύματα. Mην τα αγνοείς!» ενημερώνοντας το κοινό για τα συμπτώματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και αναδεικνύοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

H εκστρατεία «Το σώμα σου στέλνει μηνύματα. Mην τα αγνοείς!» αποτελεί μία πρωτοβουλία της Roche Hellas που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, η αναγνώριση των πρώιμων συμπτωμάτων και η ενθάρρυνση για την έγκαιρη αναζήτηση διάγνωσης και κατάλληλης θεραπείας ώστε οι ασθενείς να συνεχίσουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Με επίκεντρο την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, η Roche Hellas καλεί το κοινό να ενημερωθεί μέσα από βιωματικές δράσεις ευαισθητοποίησης σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα έξω από 4 Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Σάββατο 1 Ιουνίου

11:00 – 17:00

Καλλιθέα: Ευριπίδου 69 – Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού

Κερατσίνι: Λεωφ. Δημοκρατίας 200 & Σαλαμίνος

Σάββατο 8 Ιουνίου

11:00 – 17:00

Νέα Χαλκηδόνα: Λεωφ. Αχαρνών 467

Χαλάνδρι: Αγίας Παρασκευής 111Β

Η Oλυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη και ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς θα βρίσκονται εκεί και θα αγκαλιάσουν την καμπάνια μεταφέροντας το δικό τους μήνυμα!

Η εκστρατεία τους επόμενους μήνες θα μεταφερθεί και σε άλλες εταιρείες εκτός φαρμακευτικού κλάδου όπου οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Roche Hellas ενώνοντας τις φωνές τους θα ενημερώσουν για τη νόσο τονίζοντας ότι «Το σώμα σου στέλνει μηνύματα. Mην τα αγνοείς!».

Σημειώνεται ότι περίπου 13.000 άτομα στην Ελλάδα πάσχουν από πολλαπλή σκλήρυνση.

Η Πολλαπλή Σκλήρυνση είναι μια χρόνια αυτοάνοση ασθένεια άγνωστης αιτιολογίας. Χαρακτηρίζεται από φλεγμονή και εκφύλιση του κεντρικού νευρικού συστήματος και προσβάλλει τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και τα οπτικά νεύρα. Τα συμπτώματα και η πορεία της διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Η Πολλαπλή Σκλήρυνση δεν είναι ιάσιμη, αλλά οι θεραπείες που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια επιβραδύνουν την εξέλιξή της και ένα σημαντικό ποσοστό ασθενών ζει μία φυσιολογική ζωή.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *