Συνήθεις Ύποπτοι της καρδιάς και των αγγείων

Τίτλος: Συνήθεις Ύποπτοι της καρδιάς και των αγγείων
Συγγραφείς: Περικλής Γιόβας (συντονιστής), Τανιέλα Ρήγα, Στέλιος Τζέης, Παρασκευή Σάββαρη, Ουρανία Παπαζάχου, Ευάγγελος Λυμπερόπουλος, Σπύρος Γαρζώνης, Christian Schmied
Σκίτσα: Μιχάλης Κουντούρης
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Νεκταρία Καρακώστα
Μέγεθος: 21*25
Αριθμός σελίδων: 104
ISBN: 978-960-619-066-7
Τιμή: 14,00€
KYKΛΟΦΟΡΕΙ: 19/10/2020 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…

Σε μία περίοδο πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, που οι λέξεις κρούσματα, μοριακός έλεγχος και καραντίνα κυριαρχούν στα δελτία ειδήσεων, επικίνδυνοι συνήθεις ύποπτοι συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Δρουν περισσότερο ανενόχλητοι από ποτέ, προκαλώντας εμφράγματα και εγκεφαλικά. Απειλούν απροκάλυπτα ζωές!
Πίεση, Χοληστερόλη, Κάπνισμα, Σακχαρώδης Διαβήτης, Κολπική Μαρμαρυγή αποτελούν τους σημαντικότερους συνήθεις υπόπτους που απειλούν την καρδιά και τα αγγεία μας. Παρότι συχνά αφήνουν αποτυπώματα, ο έγκαιρος εντοπισμός τους είναι στοίχημα ζωής, δεδομένου πως η καρδιαγγειακή νόσος παραμένει η πρώτη αιτία θανάτων στη χώρα μας.
Οι εκδόσεις Εν Πλω, επιχειρώντας να συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού,  παρουσιάζουν το βιβλίο «Συνήθεις Ύποπτοι της καρδιάς και των αγγείων». Οκτώ ιατροί-συγγραφείς, μέσα από κατανοητά κείμενα και με «όπλο» 42 μοναδικά σκίτσα του διεθνώς βραβευμένου Μιχάλη Κουντούρη, βοηθούν τον αναγνώστη να ανακαλύψει και να εξουδετερώσει τις απειλές αυτές.

 

Στο τέλος κάθε ενότητας, αντιπροσωπευτικές ερωτήσεις ασθενών που απαντώνται από τους ιατρούς και εύληπτα infographics συνοψίζουν κάθε κεφάλαιο, κάνοντας τις σελίδες του ακόμη πιο ευανάγνωστες.
Ένα βιβλίο για όσους έχουν κάποιον παράγοντα κινδύνου ή θέλουν να προστατεύσουν την υγεία των δικών τους ανθρώπων, καθώς η καλύτερη θεραπεία και στα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι η πρόληψη!
Μία πρωτοποριακή έκδοση, στην οποία η ιατρική συνδιαλέγεται με το ευρύ κοινό, με δίαυλο επικοινωνίας την τέχνη.

Εκδόσεις Εν Πλω
Χαριλάου Τρικούπη 6-10
10679, Αθήνα
Tel: +30 210 32 26 343, +30 211 11 98 900
E-mail: info@enploeditions.gr