Συνάντηση της ΕΟΘΑ με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

Συνάντηση της ΕΟΘΑ με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε, χθες,  Δευτέρα 26 Απριλίου 2021. Η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας με τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια, έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων της Ομοσπονδίας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, ο Πρόεδρος κ. Γ. Σβάρνας, ο Γεν. Γραμματέας κ. Α. Λίβανος και η Αναπλ. Γεν. Γραμματέας κα. Α. Σαλαμούρα. Εκ μέρους του Υπουργείου συμμετείχαν επίσης, ο Σύμβουλος του Υπουργού κ. Ι. Γιαννάκης και ο Δ/ντης Γραφείου κ. Π. Αρβανιτάκης.

Η συνάντηση της ΕΟΘΑ με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα άτομα με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο, ειδικά εν μέσω της πανδημίας που βιώνει η κοινωνία και τέθηκαν αιτήματα και προτάσεις.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Β. Κικίλια για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά της για συνάντηση σε μια δύσκολη περίοδο ελέω COVID-19 και την προθυμία και δέσμευσή του να προβεί άμεσα και αποτελεσματικά σε ενέργειές προς όφελος των ατόμων με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο