Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με τους Προέδρους των Σωματείων ΓΟΝΕΩΝ ‘’ΝΙΚΗ – VICTOR ARTANT’’ και του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας

Μετά τη σημαντική συνάντηση της Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Μαράκα Βασιλικής, και του Προέδρου του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ‘’Victor Artant – ΝΙΚΗ’’, Σμπράου Ευαγγέλου, με το θρησκευτικό Ηγέτη της χώρας, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, ακολούθησε συνάντηση την 9η Ιανουαρίου 2019 με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων έθεσαν στον κ. Παυλόπουλο το εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και αφορά στη μελλοντική στέγαση των δύο κοινωνικών φορέων που εκπροσωπούν οι οποίοι εδρεύουν εντός του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά τη λεπτομερή ανάλυση εκ μέρους της κας Μαράκα και του κ. Σμπράου, έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να παρέμβει και να υποστηρίξει την προσπάθειά τους ώστε να εξευρεθεί μόνιμη λύση στο παραπάνω πρόβλημα καθησυχάζοντας με τον τρόπο αυτό τους προέδρους των δύο φορέων.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − four =