Στην Αμερική το Αντιμικροβιακό Θερμόμετρο της KARABINIS MEDICAL

Η KARABINIS MEDICAL με χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Microlife ,για την προώθηση του καινοτόμου αντιμικροβιακού θερμομέτρου, τεχνολογίας και πατέντας της KARABINIS MEDICAL, και στην Αμερική! Το αντιμικροβιακό θερμόμετρο έχοντας κατοχυρώσει την Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη πατέντα διατίθεται σε Γερμανία και Ελλάδα, και κατόπιν της εμπορικής συμφωνίας με τη Microlife USA θα λανσαριστεί στην  Αμερικανική ήπειρο προσφέροντας ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στην αγορά υγείας.

Ο κύριος Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entrepreneur της KARABINIS MEDICAL προχωρώντας στην εν λόγω συμφωνία με τον CEO της Microlife USA κύριο Mark Porter στο πλαίσιο της MEDICA 2019 δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ θερμά τον Mark Porter, CEO της Microlife USA, καθώς και την κεντρική διοίκηση της Microlife για τη θερμή υποστήριξη και πίστη στην τεχνολογία που παρέχει την καλύτερη λύση για την ασφαλέστερη διαχείριση του πυρετού μειώνοντας δραστικά τα μικροβιακά φορτία στο σώμα του θερμομέτρου και κατά συνέπεια μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων μεταξύ των χρηστών του θερμομέτρου».

Το καινοτόμο ψηφιακό θερμόμετρο Microlife ΜΤ 410 με αντιμικροβιακό χαλκό παρέχει την καλύτερη λύση για την ασφαλέστερη διαχείριση του πυρετού.

  1. Μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων μεταξύ των χρηστών
  2. Παρέχει ακριβή θερμομέτρηση σε 10 δευτερόλεπτα
  3. Η αντιμικροβιακή δράση του χαλκού μειώνει σημαντικά τα παθογόνα μικρόβια

Μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογικής εφαρμογής του, στοχεύει στη δημιουργία συνθηκών ασφαλούς θερμομέτρησης όχι μόνο για την οικογένεια, αλλά και για τη συνολική «αλυσίδα της υγείας» (γιατρούς – νοσηλευτές – ασθενείς).

Η δράση του αντιμικροβιακού χαλκού που επικαλύπτει το άκρο (μύτη) και το κάλυμμα της μπαταρίας του θερμομέτρου, σκοτώνει μεγάλο αριθμό παθογόνων μικροβίων μειώνοντας δραστικά την μικροβιακή χλωρίδα στις επικαλυμμένες περιοχές και προκαλεί σημαντική μείωση παθογόνων μικροβίων στο υπόλοιπο σώμα του θερμομέτρου.

Το αποτέλεσμα της συνεχούς και διαρκούς αντιμικροβιακής του δράσης είναι η μείωση της διασποράς των παθογόνων μικροβίων και η παροχή υψηλής ασφάλειας και προστασίας στον χρήστη.