Πρώτη δράση Λέσχης Φιλίας Καλυψώ

Η Λέσχη Φιλίας ξεκινάει με τον Καινούργιο Χρόνο και καλεί όλους τους φίλους με ψωρίαση, καθώς και τους φίλους/συντρόφους τους, στην πρώτη της δράση, που αφορά στην Δωρεάν Ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, ώρα 16.30 και θα είναι διάρκειας 90 λεπτών. Περιλαμβάνει περιήγηση στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή, αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Θα ανακαλύψουμε τις αίθουσες κοινού αλλά και μερικούς από τους backstage χώρους των δύο κτιρίων. Θα επισκεφθούμε την αίθουσα προβών, την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, και θα περιηγηθούμε στο Δημόσιο Τμήμα της ΕΒΕ, τα ερευνητικά αναγνωστήρια και τους χώρους φύλαξης των βιβλίων.

Οι ξεναγήσεις ξεκινούν από την Υποδοχή των δημόσιων υπολογιστών. Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει περπάτημα στους χώρους του ΚΠΙΣΝ, τη χρήση σκαλοπατιών εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων, καθώς και τη χρήση ανελκυστήρα. Εξαιρούνται τα παιδιά κάτω των 8 ετών. Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑΜΕΑ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και για την δήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε, όσο γίνεται νωρίτερα, με την κ. Στοϊλη Ιωάννα, μέλος του Συλλόγου Καλυψώ, στο τηλ. 6977 46 55 47 ή στο iostoili@gmail.com η οποία θα αναλάβει τις ηλεκτρονικές προεγγραφές μας στο Ίδρυμα και την συνολική επικοινωνία. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στην πρώτη μας δράση για το 2020!

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν για όλους. Μπορούν να συμμετέχουν άνθρωποι με ψωρίαση ή/και ψωριασική αρθρίτιδα, είτε είναι μέλη του Καλυψώ, είτε όχι! Και βέβαια, μπορούν να έρθουν με τον (την) φίλο/σύντροφό τους. Προσοχή μόνο στην έγκαιρη εξασφάλιση θέσεων.