ΝΕΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ PHYDELIS® ΑΠΟ ΤΗΝ ITF HELLAS

ΝΕΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ PHYDELIS® ΑΠΟ ΤΗΝ ITF HELLAS

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΩΝ ΜΗΤΡΑΣ

Τα ινομυώματα μήτρας (επίσης γνωστά ως λειομυώματα ή μυώματα) είναι από τους πιο συχνούς καλοήθεις όγκους της μήτρας και μπορούν να επηρεάσουν έως το 75-80% των γυναικών. Τα ινομυώματα κάνουν την εμφάνισή τους από τη νεαρή ηλικία και συρρικνώνονται με την εμμηνόπαυση, ενώ ποικίλουν ανάλογα με το σχήμα, το μέγεθος και την θέση που βρίσκονται στη μήτρα.

Η φαρμακευτική εταιρεία ITF Hellas, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Italfarmaco, με αφοσίωση στη φροντίδα της γυναίκας, αλλά και όλης της οικογένειας, μέσα από τη συνεχή επιδίωξη της για νέα προϊόντα, καινοτομίες σε δραστικές ουσίες και μορφές, καθώς και για ποιότητα και ασφάλεια, εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων με το PHYDELIS® ένα νέο, καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για τη διαχείριση των ινομυωμάτων της μήτρας.

Το PHYDELIS® είναι ένα νέο, καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεσή του, μειώνει την έντονη αιμορραγία και τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, ενώ βελτιώνει την ποιότητα ζωής των γυναικών με ινομυώματα μήτρας.

Η σύνθεση του PHYDELIS® περιλαμβάνει γαλλική επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), βιταμίνη D και βιταμίνη Β6, ο συνδυασμός των οποίων προσδίδει ένα συνεργικό ευεργετικό αποτέλεσμα στη διαχείριση των ινομυωμάτων μήτρας και των συμπτωμάτων τους.

Η γαλλική επιγαλλοκατεχίνη ανήκει στην κατηγορία των κατεχινών, οι οποίες είναι μια μορφή φλαβονοειδών με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η γαλλική επιγαλοκατεχίνη είναι ένα από τα κύρια συστατικά του πράσινου τσαγιού, οι ευεργετικές ιδιότητες του οποίου συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ινομυωμάτων μήτρας.

Επίσης, επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει μια συσχέτιση της βιταμίνης D και του κινδύνου ανάπτυξης ινομυωμάτων. Η βιταμίνη D ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, επομένως η χορήγησή της σε γυναίκες με ινομυώματα μήτρας συμβάλλει στον έλεγχο της ανάπτυξής τους, όπως έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες.

Τέλος, η βιταμίνη Β6 εξισορροπεί τις γυναικείες ορμόνες. Τα ινομυώματα συνδέονται με υψηλά επίπεδα οιστρογόνων. Η βιταμίνη Β6 δρα ευεργετικά στη διαχείριση των ινομυωμάτων μήτρας, καθώς βοηθά στην ρύθμιση της ισορροπίας των οιστρογόνων και της προγεστερόνης.

Σχετικά με την λήψη του PHYDELIS®: Συνιστάται η λήψη 2 δισκίων ημερησίως μετά το γεύμα για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών.