Νέα Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Βρύσες Αποκορώνου (Χανιά)

Η ανάγκη για ολοκληρωμένη Διαιτολογική Υποστήριξη είναι σήμερα περισσότερο έντονη. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει ριζικά τις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, με αποτέλεσμα να αυξάνονται διαρκώς οι ρυθμοί εμφάνισης της παχυσαρκίας και διάφορων χρόνιων νοσημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή.

Το Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αποτελεί μία ιδιαίτερα αξιόπιστη επιστημονική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν ως επίκεντρο τη διατροφική φροντίδα.

Σήμερα, διευρύνει ακόμη περισσότερο την επιστημονική του παρουσία με την ίδρυση μίας νέας Διαιτολογικής Μονάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, στην πόλη Βρύσες Αποκορώνου (Χανιά).

Η νέα Διαιτολογική Μονάδα φέρει τη σφραγίδα της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και την πιστοποίηση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Λειτουργεί υπό την επιστημονική διεύθυνση των καταξιωμένων Διαιτολόγων – Διατροφολόγων κ.κ. Νικόλαου Θεοδωράκη και Γεωργίας Τσικουδάκη.

Διαθέτοντας προηγμένες Υπηρεσίες και διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα και με ασφάλεια με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους τα πλέον σύνθετα προβλήματα που απαιτούν υπεύθυνο Διατροφολογικό χειρισμό.

Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιούμε τα εγκαίνια της νέας μας Διαιτολογικής Μονάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στην πόλη Βρύσες Αποκορώνου (Χανιά), το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 18:30.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος και Ιδρυτής της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης θα απευθύνει χαιρετισμό και θα παρουσιάσει συνολικά το εκδοτικό του έργο, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει βιβλία όπως: «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή» Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, «Δίαιτα ORAC: Η Νέα Αντιοξειδωτική Διατροφή» Εκδόσεις ALPHA,  «ΝΑΙ στη σωστή διατροφή ΟΧΙ στην ΠΑΙΔΙΚΗ παχυσαρκία» Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ κ.α..

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων.

Η βραδιά επιφυλάσσει επιπλέον εκπλήξεις με διάφορα δώρα και προϊόντα, τα οποία θα διανεμηθούν δωρεάν στους καλεσμένους με την ευγενική υποστήριξη των Χορηγών μας Εταιρειών.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στο www.logodiatrofis.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

4 + 2 =