Κατ’ οίκον εξέταση για COVID-19 με την υποστήριξη της Europ Assistance Greece στον Νομό Αττικής

Η Europ Assistance Greece, θυγατρική της Europ Assistance με έδρα τη Γαλλία, ηγέτιδας εταιρείας σε υπηρεσίες Παροχής Φροντίδας και Βοήθειας, ανακοινώνει τη δυνατότητα  της κατ’ οίκον εξέτασης για COVID-19 στους συμπολίτες μας εντός του Νομού Αττικής!

Συγκεκριμένα, κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 210-3497062 (καθημερινά, από τις 08.00 έως τις 22.00) ή να επισκέπτεται το https://www.europ-assistance.gr/services/ygia/ για τον ορισμό συγκεκριμένης ημέρας/ώρας για την κατ’ οίκον λήψη δείγματος προς εξέταση για την COVID-19.  Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα ο/η ενδιαφερόμενος/η με το ίδιο δείγμα, να επιλέξει να γίνει ταυτόχρονα έλεγχος και για τον ιό της  γρίπης, επιλέγοντάς το κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου για τον ορισμό του ραντεβού.

Η ανωτέρω εξέταση θα παρέχεται χωρίς την ανάγκη μετακίνησης από τον ασθενή και με την υποστήριξη από πιστοποιημένους και έμπειρους νοσηλευτές καθώς και από τον εξειδικευμένο στόλο ειδικά διαμορφωμένων υγειονομικών οχημάτων της Europ Assistance Greece.

Η Europ Assistance Greece, διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την κατάλληλη υποδομή, ανταποκρίνεται με άμεσες δράσεις στις ανάγκες που προκαλεί η τρέχουσα υγειονομική συγκυρία στους συμπολίτες μας.

Σχετικά με τη Europ Assistance

Η Europ Assistance, από το 1963, πρωτοπορεί στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, με παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 200 χώρες, εξελίσσοντας συνεχώς τις παρεχόμενες λύσεις. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1991 αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της ενώ έχει επεκτείνει τη δράση της στους τομείς που καλύπτουν το Σπίτι, το Ταξίδι, το Αυτοκίνητο, την Υγεία και Concierge.

Η δέσμευσή μας συνίσταται στην άμεση παρουσία μας όπου και όποτε χρειαστεί, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο μέσω του τεχνολογικά σύγχρονου contact center και του πιστοποιημένου δικτύου συνεργατών μας.