Η Siemens Healthineers ανάμεσα στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας για το 2019

Η Siemens Healthineers Ελλάδος ήταν μια από τις νικήτριες εταιρείες στα βραβεία «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019», έναν θεσμό που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία.

Στα βραβεία, που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η DIRECTION BUSINESS NETWORK, η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία Greek Business Champions, στην οποία περιλαμβάνονται επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των €10 εκ., οι οποίες ταυτόχρονα κατόρθωσαν κατά τις οικονομικές χρήσεις (2017 vs 2016) να καταγράψουν αύξηση μεγαλύτερη του 20% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων.

Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Ο κ. Γεώργιος Παναγιωταράκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers σε Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, δήλωσε για τη διάκριση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή και τους οργανωτές για τη διάκριση. Το βραβείο που λάβαμε επισφραγίζει τη συνεχώς ανοδική πορεία της Siemens Healthineers, η οποία αντικατοπτρίζεται και στα αξιοσημείωτα οικονομικά μας αποτελέσματα. Με άξονα την καινοτομία συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση των υπηρεσιών Υγείας που παρέχονται στους συμπολίτες μας. Επιθυμία μας είναι να στηρίζουμε την Ελληνική Οικονομία, να δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας και να παραμείνουμε αρωγοί στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη του τομέα της Υγείας».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 + 3 =