Η MSD στο 5ο DELPHI ECONOMIC FORUM

Η MSD θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα «Digital Health in Greece – Development Aspects of Real-World Evidence in the COVID-19 era and beyond», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 5ου Delphi Economic Forum, την Τρίτη 9 Ιουνίου, ώρα 16:10.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν επίσης ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος και ειδικοί από το Karolinska Institute και το Maccabi Tech που εδρεύουν στη Σουηδία και το Ισραήλ, αντίστοιχα.

Η συζήτηση αναμένεται να αναδείξει τη σημασία της συλλογής και ανάλυσης των «πραγματικών δεδομένων» στον τομέα της υγείας με στόχο την αξιολόγηση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Παράλληλα, αναμένεται να αναδείξει το ρόλο των «μεγάλων δεδομένων» (“big data”) στην αξιοποίηση των ανθρώπινων και υγειονομικών πόρων αλλά και στη προσέλκυση επενδύσεων, καθιστώντας την Ελλάδα ένα διεθνές Κέντρο Αριστείας στην ψηφιακή υγεία.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση ζωντανά στο 5ο Delphi Economic Forum την Τρίτη 9 Ιουνίου, κάνοντας εγγραφή εδώ https://2020delphiforum.gr/register/.