Η Affidea Ελλάδος Μεγάλος Χορηγός του Παγκόσμιου Ακοντιστή Γιάννη Κυριαζή

Η Affidea Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, είναι υπερήφανη που υποστηρίζει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Κυριαζή ως Μεγάλος Χορηγός του.

Ο Γιάννης Κυριαζής είναι σήμερα ο 6ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον Ακοντισμό. Στην πρώτη συμμετοχή του στη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στο Λονδίνο, ο Έλληνας αθλητής κατετάγη 6ος στον τελικό με 84.52μ και σίγουρα το μέλλον του ανήκει. Σύμβολο ήθους, επιμονής, προσήλωσης, αυτοπειθαρχίας και μαχητικότητας, ο Γιάννης αποτελεί παράδειγμα για όλους, ενσαρκώνοντας έμπρακτα τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και εμπνέοντάς μας με το παράδειγμά του.

Ο ελπιδοφόρος αθλητής με τις παγκόσμιας ακτινοβολίας διακρίσεις του, αποτελεί την μεγάλη Ελληνική ελπίδα σε παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο, κάνοντας υπερήφανους τον ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ από τον οποίο ξεκίνησε, αλλά και την Ελλάδα την οποία κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο, με τις παγκόσμιες επιτυχίες του.

Η Affidea Ελλάδος διέκρινε σε εκείνον τη σεμνότητα και το ήθος, την επιμονή, την προσήλωση και τη μαχητικότητά του και προχώρησε από τις αρχές του έτους 2019 σε συνεργασία, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά του για αθλητικές διακρίσεις και την κατάκτηση της κορυφής. Παράλληλα, ανέλαβε να παρέχει στον αθλητή ιατρικές υπηρεσίες, και πιο συγκεκριμένα προληπτικές και διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στο προπονητικό του πρόγραμμα.

Έτσι, πριν αναχωρήσει για το ταξίδι του στην Αμερική, όπου φέτος ολοκληρώνει τις ακαδημαϊκές σπουδές στην Κινησιολογία, ο πρωταθλητής επισκέφτηκε το διαγνωστικό κέντρο της Affidea στη Δάφνη για τον απαραίτητο έλεγχο της υγείας του. Στο επίκεντρο των εξετάσεων βρέθηκαν η μαγνητική τομογραφία, η μέτρηση οστικής πυκνότητας και οι αιματολογικές εξετάσεις με την μέθοδο της ανώδυνης αιμοληψίας την οποία κατ’ αποκλειστικότητα διαθέτει στη φαρέτρα της η Affidea.

Η Affidea Ελλάδος θεωρεί τιμή και προνόμιο να φέρει τον τίτλο του Μέγα Χορηγού ενός τόσο φερέλπιδος αθλητή και εύχεται στον Γιάννη αμέτρητες αγωνιστικές επιτυχίες με εκείνη πάντα στον πλευρό του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, καλωσορίζοντας τον πρωταθλητή, υπογράμμισε ότι «Η επιτυχία πέρα από δίκαιη αναγνώριση των ικανοτήτων και της προσπάθειας αποτελεί στη σημερινή συγκυρία και έναν ισχυρό συμβολισμό. Πρώτα από όλα για τη νέα γενιά. Δείχνουμε στην ελληνική νεολαία ότι υπάρχει δρόμος προς την κορυφή. Με σκληρή δουλειά, με επιμονή, με ομαδική προσπάθεια, με στόχους και πειθαρχία, όλα είναι δυνατά». Και πρόσθεσε: «Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε την αριστεία μας στις ιατρικές υπηρεσίες για τη στήριξη της αριστείας στον αθλητισμό. Όλοι οι άνθρωποι της Affidea μένουμε σταθερά στο πλευρό των δημιουργικών δυνάμεων που μπορούν να δώσουν στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει. Ο αθλητισμός και δη ακοντισμός είναι η απόδειξη πως η Ελλάδα μπορεί».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κυριαζής, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Affidea για την απόφασή τους να αγκαλιάσουν την προσπάθειά του στον αθλητισμό, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Affidea. Η παρουσία του Ομίλου είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμένα προσωπικά. Τόσο η οικονομική υποστήριξη όσο και οι ιατρικές υπηρεσίες καλύπτουν πλήρως τον πρόγραμμά μου ως αθλητή, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια ομπρέλα προστασίας, εξασφαλίζοντας σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο ιδιαιτέρως σημαντικές προνομιακές δυνατότητες. Αυτήν την εποχή η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς τους αθλητές. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Καρούτζο και την Affidea για τη στήριξη κι εγώ δεσμεύομαι να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *