Η Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Η Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Η Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), στο πλαίσιο της μακρόχρονης και αγαστής συνεργασίας με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, προσέφερε την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικού υλικού προς ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης.

Την προσφορά των αγαθών προς την κοινωνική δομή του Δήμου πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Dr Αντώνιος Αυγερινός μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Ε.Ε.Σ., Γεώργιο Σκούμα, οι οποίοι συνεχάρησαν  τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλία Αποστολόπουλο και την Αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Ισότητας, κα Μιμή Ρουφογάλη, για την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τονίζοντας ότι η συνεργασία μεταξύ Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Δήμου Παπάγου – Χολαργού θα επεκταθεί και σε άλλα κοινά πεδία ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες στην Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την συνεισφορά της. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε δράσεις του Δήμου μας, απόδειξη πως υπάρχει μια συνεργασία αμοιβαίας κατανόησης και προσανατολισμού. Άλλωστε, αποτελεί βασική αρχή μας, να χτίζουμε ισχυρές συνεργασίες με οργανισμούς διεθνούς εμβέλειας σε κάθε επίπεδο της δημόσιας ζωής. Δίνοντας προτεραιότητα στις αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας, προσπαθούμε να ενισχύουμε διαρκώς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Έχω δεσμευτεί προσωπικά πως κανένας δημότης μας δεν θα μένει αβοήθητος. Η στήριξη στον συνάνθρωπο μας είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη».

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που υφίσταται με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, τονίζοντας πως «έχουμε πετύχει πολλά σε ένα ευρύ πλαίσιο δράσεων και συνεργασιών. Επενδύουμε σε ακόμα περισσότερα. Συμπορευόμαστε μαζί τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ως αποτέλεσμα κοινών αρχών, αντιλήψεων και θέσεων σε θέματα ανθρωπισμού, εθελοντισμού, αλληλεγγύης αλτρουισμού και κοινωνικής προσφοράς. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλία Αποστολόπουλου στο έργο που επιτελούμε. Στόχος μας είναι η αγαστή αυτή συνεργασία να επεκταθεί με περισσότερες κοινές δράσεις και ενέργειες προς ενίσχυση πάντα των ευάλωτων συνανθρώπων μας .»