Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Ιατρικής αποχαιρετά την Άντζελα Βερναδάκη

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι) με βαθιά θλίψη και μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετούν την εξαιρετική συνάδελφο, Γενική Γραμματέα της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. και φίλη, Άντζελα Βερναδάκη, που έχασε τη μάχη της ζωής το Σάββατο 9 Μαΐου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της αγαπημένης μας Άντζελας, την οποία θα θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό, τον δυναμισμό και το σθένος της, το απαράμιλλο ενδιαφέρον της για το κοινό καλό, καθώς και τη μεγάλη  προσφορά της στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο έργο της ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

Η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία και το χαμόγελό της απέναντι στις δυσκολίες, θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τη λύπη μας για την απώλειά της και να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας στην υλοποίηση των επιστημονικών μας πρωτοβουλιών για το έτος 2020, τις οποίες θα αφιερώσουμε στη μνήμη της.

Στη μνήμη της Άντζελας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. θα προβεί σε δωρεά στον  Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».