ΕΣΑμεΑ : Ο Γιάννης Βαρδακαστάνης επισκέφθηκε το Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» στη Ρόδο

Το Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Η επίσκεψή του εκεί έγινε με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι «Ασκληπιάδες Κοιν Σεπ» με θέμα: «Προσβάσιμος τουρισμός στη Ρόδο – Προσκλήσεις και προοπτικές» στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με τη “Δημοκρατική” ο Ι. Βαρδακαστάνης έφτασε στο Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ» συνοδευόμενος από την κοινωνική λειτουργό της Ε.Σ.Α.με.Α. Εβελίνα Καλλιμάνη και τον πρόεδρο  του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Ρόδου Μανώλη Ζηδιανάκη. Κατά την παραμονή του στο Κέντρο, έγινε συζήτηση με την πρόεδρο Σταυρούλα Καπούλα, την οργανωτική γραμματέα Καλλιόπη Χρήστου και την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» Γεωργία Ρηγοπούλου, για θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα προβληματισμούς που αφορούν  τα προνοιακά επιδόματα, τη λειτουργία των ΚΕΠΑ και των επιτροπών, τα ποσοστά αναπηρίας κ.α..

Ιδιαιτέρως και εκτενώς συζητήθηκε  η λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ». Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους ωφελούμενους που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του Κέντρου, το επιστημονικό και μη προσωπικό καθώς και το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθείται.

Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης τέθηκε και το ενδεχόμενο δημιουργίας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην πόλη της Ρόδου.

Ένας πολύ ουσιαστικός διάλογος κατά την ολοκλήρωση του οποίου ο κ. Βαρδακαστάνης  συνεχάρη την πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό για την αξιέπαινη προσπάθεια τους και την άψογη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *