Εξωτικός Οκτώβριος στα ΑΒ: Νέα Ταϊλανδέζικα γεύματα με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη

Στην Ασία λένε ότι “ένα ταξίδι είναι το μόνο πράγμα που, παρότι ξοδεύεις χρήματα, γίνεσαι πιο πλούσιος”. Και υπάρχουν πολλών ειδών ταξίδια. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, αλλά και πιο οικονομικά, είναι τα γευστικά ταξίδια. Σαν αυτά που μας προτείνει η ΑΒ Βασιλόπουλος για τον Οκτώβριο: “Ταξιδεύουμε” στην εξωτική Ταϊλάνδη με τα νέα έτοιμα γεύματα από τη σειρά “ΑΒ youll love”, με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη!

Έξι (6) πλούσια σε γεύση ταϊλανδέζικα γεύματα μας περιμένουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop. Πιάτα που αναδεικνύουν τη φημισμένη κουζίνα της υπέροχης αυτής χώρας και προκαλούν τον ουρανίσκο, με την υπογραφή του αγαπημένου μας Έλληνα σεφ, στην ποιότητα που μόνο η ΑΒ μπορεί να εγγυηθεί!

Το μενού περιλαμβάνει:

  • Κοτόπουλο stir fry με noodles

  • Γλυκόξινο χοιρινό με λαχανικά και ρύζι μπασμάτι

  • Κοτόπουλο satay με ρύζι μπασμάτι 

  • Τηγανιτό ρύζι με αυγό και λαχανικά 

  • Σαλάτα noodles με λαχανικά 

  • Κοτόπουλο με πράσινο κάρυ και ρύζι μπασμάτι 

Συνδυάζουμε, μάλιστα, το αγαπημένο μας γεύμα με ένα δροσιστικό και φρουτώδες cocktail Paloma! Η συνταγή μας περιμένει στα καταστήματα ΑΒ.

ΑΒ Youll love” Τhai Edition από τη σειρά #WorldCuisines. Μια εξωτική γαστρονομική απόλαυση από την 1η Οκτωβρίου και για περιορισμένο διάστημα στα καταστήματα ΑΒ και στο AB Eshop.

Γνωρίστε τη νέα σειρά εδώ.

Για το σπίτι. Για το γραφείο. Για όπου θέλεις να είσαι.