Δράσεις του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. για την Ημέρα της Γυναίκας

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) διοργανώνει μια σειρά δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση του Κοινού στη γνώση και τη πρόληψη του Γυναικολογικού Καρκίνου.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Mall Athens, ενημέρωση από εθελοντές και εθελόντριες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εμπορικού κέντρου, όπου γυναίκες κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να μάθουν σχετικά με το προληπτικό εμβολιασμό, να έχουν έγκυρες απαντήσεις από ειδικούς, στους προβληματισμούς τους, να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική επικοινωνία με θέμα: Γιατί λέμε ΝΑΙ στη ζωή, ΝΑΙ στη πρόληψη.

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα «τρέχει» έρευνα που θα αποτυπώσει την ευαισθητοποίηση των γυναικών στο προληπτικό έλεγχο. Η έρευνα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/SXk6p8o4FFDkrYWL2 και είναι ανώνυμη.

Οι δράσεις του Κ.Ε.Φ.Ι. θα κορυφωθούν το διήμερο 7 και 8 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα διεξαχθεί Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ιδρύματος Παστέρ (Βασ. Σοφίας 127, Αθήνα), με ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων στο χώρο της Ογκολογίας, σχετικά με τον Γυναικολογικό Καρκίνο.

Η εκδήλωση ξεκινά στις  15.30 και θα ολοκληρωθεί στις 20.00 και έχει ελεύθερη είσοδο.

Τέλος, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, οι εθελοντές και οι εθελόντριες του Κ.Ε.Φ.Ι. θα μοιράσουν λουλούδια και χαμόγελα, σε γυναίκες που νοσηλεύονται.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα :

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *