ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, AEGEAN και ΙΑΤΡΙΚΟ Αθηνών συμπράττουν για την ενίσχυση της ασφάλειας των μετακινήσεων

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανακοινώνει τη συνεργασία του με την AEGEAN και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών  για την ενίσχυση της προστασίας της Δημόσιας Υγείας, την περίοδο της πανδημίας.

Με σκοπό τη διευκόλυνση των επιβατών και την ενίσχυση της ασφάλειας των μετακινήσεων, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την AEGEAN, τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία της χώρας, και τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, παρέχοντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να ελέγχονται για κορωνοϊό με εύκολο τρόπο, σε περίπτωση που το επιθυμούν ή απαιτείται από τη χώρα προορισμού τους. Με λίγα βήματα, και αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας, οι επιβάτες της AEGEAN με εισιτήρια σε μελλοντική ημερομηνία, θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και να αγοράσουν είτε μοριακό τεστ είτε τεστ αντιγόνων, λαμβάνοντας τα αποτελέσματα εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κ.Γεώργιος Σπανός, δήλωσε σχετικά: «Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, έχοντας διενεργήσει πάνω από 110.000 τεστ από την αρχή της πανδημίας, είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Ελέγχου Covid-19 στη χώρα. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ από την πρώτη στιγμή στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, προσφέροντας ασφαλείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Είμαστε περήφανοι για την σύμπραξη αυτή, που φέρνει τρεις μεγάλους ελληνικούς ομίλους κοντά, με στόχο την ασφάλεια των μετακινήσεων των πολιτών αλλά και την προάσπιση της υγείας τους».

«Στην AEGEAN θέλουμε να είμαστε κοντά στους επιβάτες μας, προσφέροντας νέες δυνατότητες και προσφορές μέσα από νέες συνεργασίες, ιδιαίτερα σήμερα που τα ταξίδια τους είναι περιορισμένα λόγω της πανδημίας. Έτσι σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών εξασφαλίσαμε για οποιονδήποτε έχει ένα εισιτήριο μαζί μας, ακόμη και για ταξίδι μήνες από τώρα, την επιλογή να κλείσουν μέσω της ιστοσελίδας μας, τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε μεγάλο αριθμό σημείων στη χώρα μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN κ.Δημήτρης Γερογιάννης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, σημείωσε: «Σε μία περίοδο που η χώρα μας, αλλά και όλος ο πλανήτης δοκιμάζεται καθολικά, αποτελεί ευθύνη όλων μας να συνεισφέρουμε, ουσιαστικά, προς αυτήν την κατεύθυνση. Η σημερινή σύμπραξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Aegean και τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα συνέργειας ελληνικών εταιρειών, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και τη γρήγορη έξοδο της χώρας, μας από την πανδημία».

Εφόσον οι επιβάτες επιλέξουν τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ευρύ δίκτυο δειγματοληψιών του Ομίλου, σε Αττική, Εύβοια, Θεσσαλονίκη, στο συνεργαζόμενο διαγνωστικό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ σύντομα θα διευρυνθεί σε Κύπρο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Το τεστ διενεργείται με τη μοριακή μέθοδο Real Time PCR, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με ειδικότητα και ευαισθησία που προσεγγίζει το 100%. Στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κάθε δείγμα εξετάζεται χωριστά (μοναδιαία ανάλυση), ενώ όλα τα θετικά δείγματα υπόκεινται σε δεύτερο έλεγχο με ειδική μεθοδολογία. Η επεξεργασία και ανάλυση των δειγμάτων γίνεται στο πιστοποιημένο εργαστήριο Μοριακής Γενετικής του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τη διαδικασία πραγματοποίησης του τεστ ανίχνευσης Covid-19 και για να κλείσετε ραντεβού επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο www.aegeanair.com  και στο www.olympicair.com.